fractional laser CO2

Το Fractional Laser CO2 αποτελεί μία ολοκληρωμένη και ταχεία μέθοδο αντιγήρανσης που διαρκεί μόλις 15 λεπτά. Η θεραπεία εγγυάται βελτίωση στις ουλές ακμής, μείωση των ρυτίδων, αποκατάσταση της χαλάρωσης των βλεφάρων, αποκατάσταση φωτογηρασμένου δέρματος καθώς και βελτίωση του τόνου του δέρματος.

 

Στα ιατρεία μας διαθέτουμε το πλέον σύγχρονο τελευταίας γενιάς σύστημα Fractional Laser CO2 με το οποίο οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος. Η ισχυρή δέσμη Laser δρα βαθιά μέσα στο δέρμα και απομακρύνει τα γηρασμένα κύτταρα. Με τη δράση του, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό.

 

Η καινοτομία του Fractional Laser, σε σχέση με παλαιότερα, βασίζεται στο γεγονός πως μπορούμε να δράσουμε σε συγκεκριμένα σημεία, αντί να επέμβουμε σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Η λειτουργία του Laser μεταβάλλει τη δομή του ιστού κάτω από την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για συνεχή αναγέννηση κολλαγόνου και ελαστίνης. Η προηγμένη του τεχνολογία επιτρέπει την εξατομικευμένη θεραπεία, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε δέρματος, καθώς επιτρέπει την ρύθμιση την έντασης, της διάρκειας και του βάθους διείσδυσης του φωτός, καθιστώντας εφικτή τη θεραπεία ακόμη και τους θερινούς μήνες.

 

Η θεραπεία με Fractional Laser fractional laser CO2 αποτελεί την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική αντιγηραντική θεραπεία, ενώ διεγείρει την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου με ασφάλεια και χωρίς παρενέργειες. Ενδείκνυται για ασθενείς που απαιτούν ελάχιστο έως και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση άμεσα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944683381