Δερματολογικές Υπηρεσίες

Ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος Νίκος Φέκκας διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα και το Βόλο, όπου προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση. Εμπιστευθείτε μας, για την αντιμετώπιση δερματολογικών προβλημάτων, πάσης φύσεως. Από τα πιο απλά έως τα πλέον εξειδικευμένα, ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος Νίκος Φέκκας μπορεί να σας δώσει την επιθυμητή λύση στα δερματολογικά προβλήματα που σας απασχολούν. 

Services
Κλινική Δερματολογία

Αισθητική Δερματολογία

Δερματοχειρουργική

Αφροδισιολογία

Ρομποτική Χειρουργική

Φέκκας Νικόλαος

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Φέκκας Νικόλαος είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα και στο Βόλο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες δερματολογίας, με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση. Ο Νίκος Φέκκας είναι απόφοιτος του ιατρικού τμήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικού. Έχει ειδικευθεί στη Δερματολογία & Αφροδισιολογία στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών “Ανδρέας Συγγρός”. Ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, καθώς και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας (EADV), αλλά και εγγεγραμμένο μέλος στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Επιπροσθέτως, έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Στο ιατρείο του, στο Βόλο, προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας, της Αφροδισιολογίας, αλλά και της Παιδοδερματολογίας. Με εφαρμογές Laser και κρυοθεραπείας αντιμετωπίζει, επιτυχώς, συνήθεις δερματικές παθήσεις, όπως κονδυλώματα, θηλώματα, μυρμηγκιές, καλοήθεις βλάβες του δέρματος. Με άριστη επιστημονική εκπαίδευση και συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της δερματολογίας, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και προκαρκινικές – καρκινικές βλάβες του δέρματος. Τέλος, ειδικεύεται και στην Αισθητική δερματολογία, με εφαρμογές αλλαντικής τοξίνης, εμφυτεύματα (Fillers), PDO νήματα, χημικά peeling και Fractional laser.

Ιατρεία

Service and skills

Στο ιατρείο του, στο Βόλο, προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας, της Αφροδισιολογίας, αλλά και της Παιδοδερματολογίας. Με εφαρμογές Laser και κρυοθεραπείας αντιμετωπίζει, επιτυχώς, συνήθεις δερματικές παθήσεις, όπως κονδυλώματα, θηλώματα, μυρμηγκιές, καλοήθεις βλάβες του δέρματος. Με άριστη επιστημονική εκπαίδευση και συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της δερματολογίας, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και προκαρκινικές – καρκινικές βλάβες του δέρματος. Τέλος, ειδικεύεται και στην Αισθητική δερματολογία, με εφαρμογές botox, εμφυτεύματα (Fillers), PDO νήματα, χημικά peeling και Fractional laser.

Top Υπηρεσίες

για το μήνα

Αξιολογήσεις

Ποσοστό ικανοποίησης0%

Διερεύνηση0%

Έμπειρος & καταρτισμένος0%

Eμπνέει εμπιστοσύνη0%

Προσιτός & φιλικός0%

Εξοπλισμός

Σύστημα ψηφιακής δερματοσκόπησης MoleMax HD

Με καταγραφή και τεκμηρίωση δερματοσκοπικών εικόνων και προγραμματισμένης αφαίρεσης. Λειτουργία ανάκλησης ασθενών για επανεξέταση. Υποστήριξη εικόνων από παθολογοανατομική αξιολόγηση ιστολογικού δείγματος. Τρία υποστηριζόμενα επίπεδα φωτογράφησης. Υποβοηθούμενη αξιολόγηση σπίλων. Ενσωματωμένος άτλαντας δερματοσκοπικών κριτηρίων και πλήρες αρχείο δερματολογικών βλαβών.

Αξιολογήσεις ασθενών