Σύσφιξη

Σύσφιξη-dermafekkas2

Το πρόβλημα της “χαλάρωσης” του δέρματος είναι ένα κοινό πρόβλημα που ταλαιπωρεί γυναίκες και άνδρες και οφείλεται σε μία σειρά παραγόντων, όπως απώλεια βάρους, εγκυμοσύνη καθώς και μείωση της ποσότητας και της ποιότητας του κολλαγόνων και ελαστικών ινών που προκύπτει φυσικά με την πάροδο του χρόνου.

 

Η Σύσφιξη του δέρματος μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ασθενούς. Στόχος είναι η παραγωγή νέων ινών συνδετικού ιστού και η κινητοποίηση του φλεβικού και λεμφικού δικτύου, καθώς και η βελτίωση της υφής στο υπερκείμενο δέρμα.

 

Η θεραπείες που εφαρμόζονται σήμερα επιτυγχάνουν όλα τα θεαματικά αποτελέσματα του επεμβατικού lifting, αναίμακτα, δίχως χειρουργείο και χρόνο αποθεραπείας. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά άμεσα μετά την ολοκλήρωσή της, ενώ τα αναπλαστικά αποτελέσματα τελειοποιούνται σταδιακά.

 

Τα κύρια σημεία εφαρμογής θεραπείας είναι: Το πρόσωπο και ο λαιμός, το στήθος και οι βραχίονες, η κοιλιά,οι μηροί, οι γλουτοί και τα γόνατα.

 

Στόχος στον τομέα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας είναι η ασφαλής σύσφιξη του σώματος μέσω της βιοδιέγερσης των ιστών, με άμεσο και απώτερο αποτέλεσμα την αύξηση της σφριγηλότητάς της. Η ευρεία χρήση των ραδιοσυχνοτήτων, είτε μονοπολικών είτε πολυπολικών (RF), της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR), μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με τεχνικές αναρρόφησης ή με κατάλληλες ενέσιμες θεραπείες, αποτελεί στην εποχή της μη επεμβατική λύση για την σύσφιξη του σώματος και την απόκτηση νεανικής εμφάνισης.

Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση άμεσα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944683381