Κρυολιπόλυση

H Κρυολιπόλυση είναι και αυτή μη επεμβατική θεραπεία, που δεν απαιτεί ολική αναισθησία ή μέθη, ούτε φαρμακευτική αγωγή ή αποθεραπεία. Αντιμετωπίζει το υποδόριο λίπος σε συγκεκριμένα σημεια του σώματος: στην περιοχή των μηρών και των γλουτών καθώς και σε γόνατα, κοιλιά και μπράτσα, μέσω της ελεγχόμενης τεχνολογίας ψύξης.

 

Η θεραπεία οφείλει την ονομασία της στη Παγκόσμια Ιατρική ανακάλυψη της επίδρασης του ψύχους στο λιπώδη ιστό, δίχως ταυτόχρονα να βλάπτει το δέρμα, τους γειτονικούς ιστούς και τα αγγεία. Αναλυτικότερα, η μέθοδος στοχεύει απευθείας στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα και αξιοποιεί τις ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (-15oC έως 0 oC) για να προκαλέσει την κρυσταλοποίησή τους και τελικά τη λύση τους. Στη συνέχεια, τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μας μέσω της λεμφικής οδού. Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα οδηγούνται και αυτά με τη σειρά τους σε σταδιακή συρρίκνωση, μειώνοντας το στρώμα του λίπους και  αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να πετύχουμε μόνο με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης.

 

Μετά την θεραπεία διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη σύσφιξη της περιοχής. Επιτυγχάνεται η λείανση των γραμμών, η βελτίωση του περιγράμματος του σώματος καθως και η σημαντική μείωση πόντων και η εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό και βρείτε λύση άμεσα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944683381